Önismeret, motiváció, vállalkozás, fókusz.

Önismeret, motiváció, vállalkozás, fókusz.

Március 12 vasárnap: spájz

Erdélyi csülkös káposzta

2017. március 12. - Czégé Zoltán

csulkos_kaposzta.jpg

Békés vasárnapot mindenkinek, nem terhelem az agyat feleslegesnek tűnő információkkal. A hétvége a pihenésé. Együnk. Inni úgyis ittunk eleget a hétvégén :)


Csülkös káposzta

1 kg füstölt csülök, fél kg burgonya, másfél kg savanyú káposzta, fél l fehérbor, 4 dl tejföl, töröttbors.  ć

"A csülköket vízben nagyon puhára főzzük, kicsontozzuk, felszeleteljük. A megtisztított burgonyát kockákra vágva a fazék aljára tesszük. Erre kerül egy réteg csülökhús, majd egy réteg káposzta. Ezt addig ismételjük, amíg el nem fogy. Mindezt felöntjük borral, megborsozzuk és lassú tűzön, keverés nélkül, kb. 2 órán át főzzük. Tálalás előtt tejfölözzük." 

A bejegyzés trackback címe:

https://cgzoli.blog.hu/api/trackback/id/tr4712329139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása